Επισκέφθηκα την Αμφιλοχία και συνομίλησα με τους κατοίκους της περιοχής και τους ευχαρίστησα για την τεράστια στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τιμώντας με με την ψήφο τους στις 21 Μαΐου.

Παράλληλα, τους ζήτησα να μην επαναπαυθούν με τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών, αλλά να είναι σε εγρήγορση και να προσέλθουν όλοι στις κάλπες στις 25 Ιουνίου και να δώσουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις 21 Μαΐου πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, αλλά η νίκη αυτή είναι ημιτελής. Θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 25ης Ιουνίου.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα με την ίδια προσήλωση. Το μήνυμα που μεταφέρουμε πόρτα-πόρτα στους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας, είναι το ίδιο που προβάλλουμε και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, ότι πρέπει όλοι να προσέλθουμε εκ νέου στις κάλπες στις 25 Ιουνίου, για να αναδείξουμε ισχυρή κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Οι κάλπες είναι άδειες και δεν υπάρχουν περιθώρια πειραματισμών. Η θετική ψήφος μας είναι απαραίτητη για να συνεχίσει η πατρίδα μας να βαδίζει στον δρόμο της προόδου, τον οποίο χαράξαμε την προηγούμενη τετραετία και τον οποίο θα συνεχίσουμε, με σταθερά και τολμηρά βήματα μπροστά.
Στις 25 Ιουνίου καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της χώρας, για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά!