Επισκέφθηκα τον Αστακό όπου συνομίλησα με τους κατοίκους της περιοχής, τους ευχαρίστησα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τιμώντας με με την ψήφο τους και τους ζήτησα να προσέλθουν όλοι στις κάλπες στις 25 Ιουνίου και να δώσουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στην περιοχή, επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις και το συσκευαστήριο της Avramar, όπου είχα την ευκαιρία να ξεναγηθώ στους χώρους από τη διοίκηση και να διαπιστώσω τον τρόπο λειτουργίας μιας πολύ σημαντικής επιχείρησης για την οικονομία του τόπου, που τιμά την εικόνα του «επιχειρείν» τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρεία στην Ευρώπη στην παραγωγή σε λαβράκι και τσιπούρα που απασχολεί πάνω από 500 άτομα στην Αιτωλοακαρνανία, που έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στην κουλτούρα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, την προστασία του περιβάλλοντος και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

Η κυβέρνηση έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει τις επιχειρήσεις και ενισχύει κάθε πρωτοβουλία για έρευνα και καινοτομία. Μειώνοντας τους φόρους έρχονται επενδύσεις, δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και αυξάνονται οι μισθοί. Αυτή, λοιπόν, η επιτυχημένη οικονομική πολιτική της μείωσης των φόρων, της στήριξης των επενδύσεων και της ανάπτυξης πρέπει να συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία.

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου δείχνει ότι οι πολίτες αναγνώρισαν το έργο της Νέας Δημοκρατίας. Ο αγώνας όμως συνεχίζεται για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 25 Ιουνίου.

Για να μην πάει χαμένη η πρόοδος που σημειώθηκε, αλλά για να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Για ακόμη περισσότερες και καλύτερες δουλειές, για ακόμα υψηλότερους μισθούς, για ακόμα πιο ουσιαστική κοινωνική πολιτική, για αναβάθμιση του συστήματος υγείας, για τον εκσυγχρονισμό του κράτους, για την εθνική μας κυριαρχία.

Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα, όραμα, σχέδιο και έργα.
Στις 25 Ιουνίου καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά!