Στη συνάντησή μου με πολίτες στο Αγρίνιο τους ευχαρίστησα για την τεράστια αγάπη και εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τιμώντας με με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Δεν πρέπει κανείς να επαναπαυθεί με τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών. Στις 25 Ιουνίου ο τόπος μας δίνει ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου δείχνει ότι οι πολίτες αναγνώρισαν το έργο της Νέας Δημοκρατίας την προηγούμενη τετραετία. Ο αγώνας όμως συνεχίζεται για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 25 Ιουνίου.

Για να μην πάει χαμένη η πρόοδος που σημειώθηκε, αλλά για να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Για ακόμη περισσότερες και καλύτερες δουλειές, για ακόμα υψηλότερους μισθούς, για ακόμα πιο ουσιαστική κοινωνική πολιτική, για αναβάθμιση του συστήματος υγείας, για τον εκσυγχρονισμό του κράτους, για την εθνική μας κυριαρχία.

Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα, όραμα, σχέδιο και έργα.
Στις 25 Ιουνίου καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά!