Η εταιρεία μας χτίστηκε με όραμα την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο του ακινήτου.
Για το λόγο αυτό φροντίσαμε οι 3 εταιρείες μας -RE/MAX Solutions, Resolutions, Insolutions- να καλύπτουν βασικές ανάγκες των πελατών μας και ταυτόχρονα, δημιουργήσαμε συνεργασίες με επιλεγμένους επαγγελματίες από παρεμφερείς κλάδους. Στόχος της ομάδας μας είναι η κάλυψη των αναγκών σας με αρτιότητα, ταχύτητα και ασφάλεια.

Με την τεχνογνωσία του No.1 δικτύου Real Estate στον κόσμο, η εταιρεία μας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην ελληνική αγορά και να χαράξει τη δική της ανοδική πορεία.

Από την αντικατάσταση σίτας, μέχρι την ολική ανακαίνιση ακινήτου, η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας.

Με την τεχνογνωσία του No.1 δικτύου Real Estate στον κόσμο, η εταιρεία μας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην ελληνική αγορά και να χαράξει τη δική της ανοδική πορεία.

Υπηρεσίες Μηχανικού

 

Είναι πια απαραίτητο για μια μεταβίβαση ακινήτου να υπάρχει η σχετική Βεβαίωση περί μη Αυθαιρεσιών από μηχανικό καθώς και το αντίστοιχο Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης. Οι συνεργαζόμενοι μηχανικοί μας με μεγάλη εμπειρία στις τακτοποιήσεις αυθαιρεσιών και ταχύτατη εξυπηρέτηση είναι εδώ για να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια.

Νομικές & Συμβολαιογραφικές Υπηρεσίες

 

Ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι σε μια αγοραπωλησία είναι η από νομικής πλευράς εξασφάλιση των εμπλεκόμενων μερών. Κριτήριο επιλογής των συνεργαζόμενων δικηγόρων και συμβολαιογράφων μας είναι η εμπειρία τους, οι δύσκολες καταστάσεις που έχουν αντιμετωπίσει, η εμμονή στη λεπτομέρεια και η ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν φαινομενικά ανυπέρβλητα εμπόδια.

Έκδοση Στεγαστικών Δανείων

 

Τα δάνεια μπορεί να αποτελέσουν εφαλτήριο για ένα νέο ξεκίνημα αλλά και πηγή μελλοντικών προβλημάτων. Είναι συνεπώς μια υπόθεση πολύ σοβαρή που χρήζει επαγγελματικής αντιμετώπισης. Οι συνεργάτες μας είναι οι καλύτεροι του είδους και μπορούν να σας βοηθήσουν με την επιλογή του κατάλληλου δανείου, με ευνοϊκά επιτόκια και με επιλογές σε όλες τις συστημικές τράπεζες.

Συνδέσεις Ρεύματος & Φυσικού Αερίου

 

Γιατί να ταλαιπωρείσαι με την γραφειοκρατία και τις ακριβές τιμές της ΔΕΗ; Μάθε πως μπορείς να γλιτώσεις όλη την ταλαιπωρία της σύνδεσης και να εξοικονομήσεις μέχρι και 30% στους μηνιαίους λογαριασμούς σου;

Συνεργεία Καθαρισμού

 

Σκοπεύετε να βγάλετε το ακίνητό σας στην αγορά και θέλετε οι υποψήφιοι αγοραστές να έχουν θετική εικόνα; Μόλις αγοράσατε/μισθώσατε ένα ακίνητο και θέλετε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση για να υποδεχτεί εσάς και την οικογένειά σας; Σε κάθε περίπτωση η καθαριότητά είναι το παν και όχι μόνο στα σημεία που βλέπει η πεθερά.

Μετακομίσεις & Μεταφορές Οικοσκευών

 

Και αφού ολοκληρώθηκε η πώληση/ενοικίαση επιτυχώς, ήρθε η ώρα της μετακόμισης. Κι επειδή όλοι έχουμε αντικείμενα μεγάλης -συναισθηματικής- αξίας, τι καλύτερο από το να τα μεταφέρουμε στο νέο μας σπίτι με προσοχή, μεγάλη ασφάλεια και ταχύτητα.

Διαχείριση AirBnB

 

Η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια. Όμως απαιτεί χρόνο, εξειδίκευση και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών για να έχει τα αναμενόμενα ποιοτικά και οικονομικά αποτελέσματα. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι εδώ για εσάς.

Επαγγελματική Φωτογράφιση & Βίντεο Ακινήτου

 

Είτε σκέφτεστε να προωθήσετε ένα ακίνητό σας, είτε απλώς ενδιαφέρεστε να απαθανατίσετε όμορφες στιγμές με τους οικείους σας στο σπίτι σας, οι έμπειροι φωτογράφοι μας μπορούν να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο!

Φωτορεαλιστική Απεικόνιση Χώρων (3D)

 

Δημιουργία ψηφιακής αναπαράστασης χώρων στον Η/Υ με τη βοήθεια προγραμμάτων τρισδιάστατης απεικόνισης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη δυνατότητα προσέγγισης «εκ των έσω», την παράμετρο του φωτός, την απόδοση των υλικών, την υφή και το χρώμα.

Μάθε Περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ