Από τις όμορφες εκδηλώσεις του νομού μας που έγιναν αυτές τις ημέρες, θα σταθώ ιδιαίτερα σε αυτή του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου. Ως πατέρας 3 παιδιών γνωρίζω πόσο μεγάλη ευλογία, αλλά και ευθύνη, είναι να μεγαλώνεις 3 παιδιά.

Ακόμη περισσότερο νιώθω την αγωνία των νέων ανθρώπων για το μέλλον τους. Θέλω τα παιδιά μου, όπως και όλα τα παιδιά των συμπατριωτών μου, να μείνουν και να στεριώσουν εδώ, στην Αιτωλοακαρνανία. Να μην μαραζώσει ο τόπος μας! Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα του μεγαλύτερου νομού της χώρας με ένα καλά σχεδιασμένο στρατηγικό σχέδιο!

Παράλληλα, είχα την τιμή και τη χαρά να παρευρεθώ στην εκδήλωση της Διεύθυνσης και των ενώσεων των Αστυνομικών Αιτωλοακαρνανίας και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, διαθέτει πλέον προς χρήση εδώ και λίγους μήνες τον απινιδωτή που τους εξασφάλισα.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω ξεχωριστά την εκδήλωση των ιατρικών επισκεπτών, των επαγγελματιών υγείας που συνδράμουν καθημερινά στην παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους!