Παρευρέθηκα σε μια πολύ σημαντική ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας & το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου, σε συνδιοργάνωση με τη Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, με θέμα «Κοντά στο Παιδί με Καρκίνο».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση όλων μας για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Η πολιτεία έχει χρέος και ευθύνη να σταθεί δίπλα σε κάθε παιδί που πάσχει από καρκίνο, για να έχει την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση, όπως επίσης και σε κάθε οικογένεια που έχει την ανάγκη στήριξης σε μια τέτοια δοκιμασία.

Οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε ώστε να εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι πόροι για την παροχή υψηλού επιπέδου θεραπείας και περίθαλψης για τα παιδιά με καρκίνο.

Πολλά συγχαρητήρια στις εκπροσώπους του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» στο Αγρίνιο-εθελόντριες κα Έλενα Παπαγιάννη και κα Ελένη Κωστοπούλου , στην Πρόεδρο του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ», κα Μαρία Τρυφωνίδη και σε όλους τους εθελοντές και στους διοργανωτές για την άρτια εκδήλωση και το πολύτιμο έργο τους.