Είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σε όλους τους συλλόγους μας, εκπαιδευτικούς, επιστημονικούς, πολιτιστικούς, θρησκευτικούς, επαγγελματικούς, όλων των φορέων. Και αυτό γιατί – το εννοώ και το επαναλαμβάνω – οι σύλλογοί μας είναι πυρήνες παιδείας, πολιτισμού, προβληματισμού και διαβούλευσης για να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Δίνω το «παρών» και τιμώ τους ανθρώπους που με τιμούν με την πρόσκλησή τους να είμαι δίπλα τους. Η ενασχόληση με τα κοινά προϋποθέτει διαρκείς «ανοιχτές» κεραίες. Αυτή η σχέση δεν μπορεί παρά να είναι αμφίδρομη. Εδώ και πολλά χρόνια έμαθα να ακούω και να αναζητώ λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μας. Αυτό θα εξακολουθώ να κάνω, με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή και σθένος, για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία μας ψηλά!

Είχα την τιμή να παρευρεθώ στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ναυπακτίας, του Συλλόγου Απανταχού Πλατανιτιωτών, του Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας Παναιτωλικού «Η Αγράμπελη», του Συλλόγου Μαχαιριωτών, του Συλλόγου Απανταχού Κρυονεριτών «ο Δαμιανός», του Ιερού Μορφωτικού Συλλόγου «Μεταμόρφωσις του Σωτήρος» καθώς και του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αλίμου.