Είχα την χαρά να επισκεφθώ την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου όπου συναντήθηκα με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτ/νίας κ.Κουσαρίδα Ιωάννη και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για την πολιτική προστασία, αλλά και για τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τον νομό μας.

Η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας ευλογημένος τόπος με ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, που πρέπει όλοι να το προστατεύουμε. Είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας.

Συζητήσαμε για τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης των υπηρεσιών, αλλά και για θέματα που αφορούν το σχεδιασμό της πυρασφάλειας και τη δυνατότητα ενίσχυσης με προσωπικό, για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και επάνδρωση των υπηρεσιών εν’όψει της θερινής περιόδου.

Σε ολόκληρη την πολυετή αυτοδιοικητική μου πορεία στήριξα και στάθηκα δίπλα στο πυροσβεστικό σώμα με κάθε πρόσφορο μέσο κι έτσι θα συνεχίσω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα στελέχη και το προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος για την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό που δείχνουν και για τον αγώνα που δίνουν στην πρώτη γραμμή για να προστατεύουν τους πολίτες από κινδύνους και φυσικές καταστροφές.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και υγεία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά!