Συναντήθηκα με τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Ναυπακτίας Παναγιώτη Κυρίτση και τους αστυνομικούς, τους ανθρώπους της καθημερινής δράσης και του καθήκοντος.

Η προστασία και η ασφάλεια του πολίτη είναι βασικές προϋποθέσεις της δημοκρατίας. Στην αυτοδιοικητική μου πορεία έχω αποδείξει εμπράκτως ότι βρίσκομαι πάντα δίπλα τους κι έτσι θα συνεχίσω και την επόμενη μέρα. Είναι σημαντικό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν να επιλυθούν. Άλλωστε η πολιτεία οφείλει να αναγνωρίσει και να υλοποιήσει το πάγιο αίτημα της αναγνώρισης του επαγγέλματος του αστυνομικού ως επικίνδυνου. Το οφείλουμε στους αστυνομικούς που έδωσαν τη ζωή τους για τη διασφάλιση της ασφάλειάς μας και σε αυτούς που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προστασία των πολιτών. Παραμένω δίπλα τους αρωγός στις προσπάθειές τους. Διότι, Ανάπτυξη και ευημερία δίχως Ασφάλεια, δεν υφίσταται.

Επίσης , συναντήθηκα με τη Διοικήτρια Μαρία Θωμοπούλου και τους υπαλλήλους του Λιμενικού Σταθμού Ναυπάκτου, όπου με ενημέρωσαν για το έργο που επιτελούν, αλλά και για τα διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.
Στήριζω το έργο σας και θα είμαι αρωγός από την επόμενη κιόλας μέρα στην επίλυση των προβλημάτων που σας απασχολούν.

Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία ψηλά!