Είχα την χαρά να συναντηθώ με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου ΙΠ Μεσολογγίου και να συνομιλήσω με ανθρώπους της επιχειρηματικότητας.

Κατά την διάρκεια της συζήτησής μας εστιάσαμε στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την μεταποίηση ,που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας επικοινωνώ καθημερινά με τους επαγγελματίες της περιοχής και γνωρίζω από πολύ κοντά τα προβλήματά τους. Συνεπώς, στο επίκεντρο της συζήτησης που διεξήχθη αναζητήθηκαν λύσεις  για την επίλυση  των χρόνιων ζητημάτων που τους απασχολούν και ακούστηκαν  ενδιαφέρουσες προτάσεις   για την ενδυνάμωση της αγοράς, που σκοπό έχει τη μέγιστη ωφέλεια της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας.

Δέσμευση  και κοινή αντίληψη είναι η ανάγκη για καλή συνεργασία και την επόμενη μέρα, η καλύτερη στόχευση για τις επιχειρήσεις και η μέγιστη απορρόφηση των χρηματοδοτικών εργαλείων και των νέων πόρων.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στα μέλη του Συλλόγου για την αγάπη και την στήριξη που δείχνουν στον τόπο μας. Στόχος μου είναι να συνεχιστεί η στενή συνεργασία με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο ΙΠ Μεσολογγίου για την καλύτερη προβολή και ανάδειξη της περιοχής.