Στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου συναντήθηκα ξανά με τη διοίκηση και τους εργαζόμενούς του και είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τους ηλικιωμένους που μένουν σε αυτό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και το προσωπικό του Σελίβειου για το διαρκές ενδιαφέρον με το οποίο περιβάλλουν το Γηροκομείο.

Ενημερώθηκα λεπτομερώς από τη Διευθύντρια του Γηροκομείου, κα Θεοδώρα Κουτσαγγέλη, για τη λειτουργία και αποδοτικότητα του ιδρύματος.

Είναι σημαντικό να στηρίζουμε το ανθρώπινο δυναμικό του Σελίβειου και να τους παρέχονται τα αναγκαία μέσα για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους.

Παραμένω σταθερά αρωγός δίπλα τους και θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση του Σελίβειου, όπως και όλων των δομών κοινωνικής υποστήριξης και προστασίας των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας.

Η εξασφάλιση της ποιοτικής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των ηλικιωμένων αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα και στοιχειώδη υποχρέωσή μας. Βρίσκομαι εδώ προκειμένου να αφουγκράζομαι τις ανάγκες, να καταγράφω τυχόν προβλήματα και να συνδράμω κι εγώ με τις δικές μου δυνάμεις και μέσα, προκειμένου να ενισχύσουμε το έργο τους και να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή φιλοξενία.

Στην τρίτη ηλικία χρωστάμε αυτό που είμαστε σήμερα. Το Σελίβειο Γηροκομείο, με την άρτια οργάνωσή του, το έμπειρο προσωπικό του και την αξιοπρεπή διαβίωση και νοσηλεία που παρέχει στους τροφίμους του, αποδεικνύει το σεβασμό της τοπικής κοινωνίας στην τρίτη ηλικία.

Γιατί οι σχέσεις των ανθρώπων στις μέρες μας πρέπει να διέπονται από αλληλεγγύη, μια θεμελιώδη αξία!

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά!