Ανεβάζουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά!

Δειτε ολα τα Νεα μου

Ναύπακτος – 14 Μαΐου

Αθήνα – 11 Μαΐου

Μεσολόγγι – 6 Μαΐου

Χαιρετισμός του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην Αθήνα

Χαιρετισμός του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη στην Αθήνα

Ομιλία Θανάση Παπαθανάση στην Αθήνα

Κατάγομαι από την Ναύπακτο όπου και μεγάλωσα.

Είμαι φαρμακοποιός, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Διετέλεσα Δήμαρχος Ναυπάκτου.

Είμαι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Msc) με θέμα τις «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών και Κρίσεων» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έχω μετεκπαιδευτεί στο Φαρμακευτικό Marketing στο ΕΚΠΑ, στις Ομοιοπαθητικές Εφαρμογές και έχω συμμετάσχει σε προγράμματα Έρευνας και Τεχνολογίας του Ινστιτούτου Φαρμακευτικών Ερευνών και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ).

Διετέλεσα Αντιπρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών (PGEU), όπου εκπροσωπούνται πάνω από 33 χώρες με περισσότερους από 400.000 φαρμακοποιούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας. Έχω επίσης διατελέσει μέλος του Δ.Σ του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) καθώς και της Ολομέλειας του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ).

Παράλληλα, κατά την πολυετή μου διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση, υπήρξα μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και επιλέχθηκα να την εκπροσωπώ στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο.

Είμαι παντρεμένος με τη Μίνα Σκουβαρά και πατέρας 3 παιδιών.

Ομιλώ Αγγλικά και Γαλλικά.

Στις εθνικές εκλογές είμαι υποψήφιος Βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.