Ενα μεγάλο έργο για την Αιτωλοακαρνανία παραδόθηκε παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Με την ολοκλήρωση και του τελευταίου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου της Αμβρακίας Οδού, ένα σημαντικό έργο που καρκινοβατούσε για πάνω από 10 χρόνια ολοκληρώνεται και έρχεται να ενισχύσει την οικονομία, τον τουρισμό, την ασφάλεια και την ταχύτητα των μεταφορών και να συνεισφέρει στην ανάπτυξη και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών ολόκληρης της περιοχής.

Ο νέος αυτοκινητόδρομος συμβάλει στην επίτευξη μεγαλύτερης συνδεσιμότητας των περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας με την υπόλοιπη χώρα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την τοπική και εθνική οικονομία.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει καθημερινά τη δέσμευση της Κυβέρνησης για τη βελτίωση των Υποδομών και των Υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες καθώς η υποστήριξή του σε αυτό το έργο ήταν καθοριστική. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις αρμόδιες αρχές και τους εργαζόμενους που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του κομβικού έργου, καθώς και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα για τη συνδρομή του.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να έχουμε απτά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της καθημερινότητας της ζωής των συμπολιτών μας και να δημιουργούμε προϋποθέσεις ανάπτυξης για την Αιτωλοακαρνανία μας!