Πεποίθησή μου είναι ότι η πολιτική πρέπει να έχει επίκεντρο τις ανθρώπινες σχέσεις, οφείλει να έχει ως κορωνίδα της την ανθρωπιά, τη στήριξη σε κάθε πολίτη.

Γνωρίζετε ότι είμαι άνθρωπος του αποτελέσματος, έχω δώσει μάχες στην εμπροσθοφυλακή για τα προβλήματα της περιοχής μας, έχω υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση ως Δήμαρχος Ναυπάκτου και πιστεύω ότι έχω αφήσει το δικό μου αποτύπωμα για να πάει ο τόπος μπροστά.

Δηλώνω το «παρών», είμαι εδώ για την επόμενη ημέρα, για να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά όλον τον νομό μας.

Στην εξαιρετική εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ναυπακτίας συναντήθηκα με συμπολίτες μου που έχουμε πορευτεί πολλά χρόνια μαζί, που έχουμε μεγαλώσει εδώ, που κοιταζόμαστε στα μάτια με καθαρό βλέμμα.
Εξέφρασα την πεποίθηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ξανά πρωθυπουργός για έναν πολύ σημαντικό λόγο, είναι αξιόπιστος! Έδωσε τον λόγο του στους πολίτες και τον τήρησε. Και όλα αυτά μέσα σε απανωτές κρίσεις, αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξέρει και μπορεί να κρατά την Ελλάδα ψηλά στα δύσκολα!

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο υφυπουργός Εξωτερικών και καλός φίλος, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος εξέπεμψε το μήνυμα, με το οποίο όλοι συμφωνούμε, ότι το 2023 θα επιβεβαιωθεί η σχέση εμπιστοσύνης της παράταξης της ΝΔ με τον ελληνικό λαό!