Συμμετείχα σε ευρεία σύσκεψη για μια σειρά ζητημάτων του νομού μας όπως η αντιπλημμυρική θωράκιση του Μεσολογγίου, η γέφυρα Ευήνου, τα αντιπλημμυρικά έργα στην Ιονία Οδό, τα πλημμυρικά φαινόμενα στο Λεσίνι και η αντιπλημμυρική προστασία, αντίστοιχα σοβαρά θέματα για το Αιτωλικό, για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, καθώς και για τη διαχείριση αποβλήτων και συγκεκριμένα για τον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου.

Άκουσα με προσοχή τους προβληματισμούς αγροτών και κτηνοτρόφων μας για ζητήματα αποζημιώσεων από προηγούμενες θεομηνίες και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι είμαι δίπλα τους και διεκδικώ την άμεση επίλυση όλων των θεμάτων που αφορούν στον πρωτογενή τομέα της Αιτωλοακαρνανίας μας!

Η σύσκεψη έγινε παρουσία του προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργου Σακκαρέλη, του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ι.Π. Μεσολογγίου, Λάμπρου Κοντομήτσου, του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ναυπακτίας, Νικηφόρου Μακκού, του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Αμφιλοχίας, Βαγγέλη Μύγα καθώς και μελών της Κυβερνητικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη και της Συντονίστριας Ενημέρωσης και Πληροφόρησης, Κατερίνα Πατσογιάννη.

Μαζί επισκεφθήκαμε τον δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κατοχής, Γιώργο Καλόκληρο, τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Καθώς η Αιτωλοακαρνανία μας δοκιμάζεται συχνά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που γίνονται ολοένα και σφοδρότερα, είναι χρέος όλων μας η επαγρύπνηση, η πρόληψη και η θωράκιση με έργα υποδομής και φυσικά η αρωγή στους πληγέντες!

Παραμένουμε δίπλα σε κάθε πολίτη!